Poezii si glume / Poems and jokes

Buna ziua. Pe acest blog veti gasi poezii si glume scrise de mine(Stefan). Sunt si cateva videoclipuri de pe youtube care nu sunt facute de mine. Hi. On this blog you will find poems and jokes written by me(Stefan). There are also some videos that are not made by me.

Kung Fu Panda - Oogway Ascends

Desi, spre deosebire de testoasa din desenul animat, cred ca exista bine si rau, la fel ca si testoasa, cred ca este o iluzie ca cineva sa creada ca poate controla pe altcineva. Nu putem controla un copac, un animal sau un om si nici altii nu ne pot controla. Suntem liberi oricum

Dar, intr-un fel, putem spune ca nu exista bine si rau...adica nu exista fiinte bune...fiinte asa si asa si fiinte rele. De exemplu, in trecut, eram rau destul de des si bun tot des, acum sunt ceva mai bun decat in trecut. Depinde si cat de puternic e fiecare. Eu nu sunt foarte puternic cum sunt unii, de ajung sa fie vazuti de majoritatea oamenilor ca fiind rai atunci cand gresesc. Si cei foarte puternici ar fi bine sa nu fie tot timpul atat de puternici, s-ar putea sa nu faca fata acelei puteri.
O seara buna sa aveti




Comments

Popular posts from this blog

Suntem diferiti, dar nu foarte

Despre fotbal

Nu orice munca este fapta buna