Poezii si glume / Poems and jokes

Buna ziua. Pe acest blog veti gasi poezii si glume scrise de mine(Stefan). Sunt si cateva videoclipuri de pe youtube care nu sunt facute de mine. Hi. On this blog you will find poems and jokes written by me(Stefan). There are also some videos that are not made by me.

Probabil nu e doar o poveste

Insectele cu plantele au creat animalele si omul. Probabil nu e doar o poveste. Corpul nostru este o planta. Noi probabil suntem un fel de insecta intr-o planta, suntem o insecta care a crescut....corpul nostru este o planta. Si corpul insectei este o planta, o planta mica care se poate misca. Dar cei care mananca animale, daca spun ca tot plante mananca si ca nu creeaza suferinta animalelor...ei spun ceva rapid, nu le pase de fapt de animale. Eu daca rup o floare....si ii mananc frunzele si floarea.....nu ii creez suferinta florii? Dar se gandeste cineva la asta? Probabil doar putini. Pomii fac fructe, iar unele plante fac seminte. Fructele pomilor sunt si maslinele, avocado, nucile, migdalele. Sunt tot felul de fructe. Pomul nu sufera daca ii mancam fructele, pomul sufera daca rupem o parte din el si mancam din el. Nu cred ca vrea sa ii mancam frunzele. Pomul are nevoie de frunzele sale. Doar de fructe nu prea are nevoie, desi cred ca ar vrea sa lasam langa el cateva fructe sa manance si el.

Lasati un fruct in bucatarie dupa ce l-ati taiat pe jumatate. Intr-o ora, doua, trei, patru sau ceva de genul acesta....vor apare niste insecte mici care zboara. Aceia intr-un fel suntem noi...in trecut....eram foarte mici. Dar din fructe apar....din copaci. Corpul nostru este cat de cat ca un copac. Dar nu cred ca insecta a intrat intr-o planta pentru ca in timp sa ajunga om. Insecta a iesit dintr-o planta, dintr-un fruct. Planta este mama ei. Planta este stra-stra-bunica noastra. Insecta a crescut, a ajuns animal si apoi om. Probabil copacul a vrut sa se miste. Copacii, pomii nu se grabesc. Un pom face fructe peste 7 ani, 8 ani...ceva de genul acesta. Pana sa ajunga insecta om a durat foarte mult timp. Dar noi totusi ne grabim. Probabil si el, pomul, a inceput sa se grabeasca si a vrut sa mearga. Acum copii copiilor lor merg, alearga. Deci copacii sunt cei care ne-au creat. Asa cred eu.

Interesant din punctul meu de vedere. Sper ca si voua vi se pare la fel.


Comments

Popular posts from this blog

Suntem diferiti, dar nu foarte

Despre fotbal

Nu orice munca este fapta buna