Poezii si glume / Poems and jokes

Buna ziua. Pe acest blog veti gasi poezii si glume scrise de mine(Stefan). Sunt si cateva videoclipuri de pe youtube care nu sunt facute de mine. Hi. On this blog you will find poems and jokes written by me(Stefan). There are also some videos that are not made by me.

Kosher - parodie

Legile dietetice Kosher sunt comprehensive si ofera un cadru rigid de reguli ce nu scoate in evidenta doar ce alimente sunt permise sau interzise ci si stabilesc cum mancarurile permise trebuie produse, procesate, preparate si asezate in locatia potrivita pe farfurie inainte de a fi consumate. Pentru a afla mai multe pe acest subiect am cerut lamuriri de la expertul in legislatie nutritionala Hip Hip Jillie.
Astfel, ardeii si castravetii pot fi taiati doar in forma de trenuletz iar rosiile si dovlecelul pot fi taiati doar in forma de norisor. In ceea ce priveste pozitionarea pe farfurie, in partea stanga a farfuriei se va aseza mancarea formata din cereale, deoarece aceasta este partea lor preferata. Mancarea pe baza de leguminoase va fi asezata in partea dreapta, insa este obligatoriu sa contina si o maslina(nu mai mult). Exista libertate in a alege tipul de maslina. Pentru a inlesni accesul la sos, este obligatorie lasarea unui spatiu pe mijlocul farfuriei ce va fi ocupat de sos intre cele 2 feluri de mancare. In partea de jos a farfuriei se aseaza desertul, mai precis prajiturica. Numai daca aceasta pozitionare in farfurie este respectata este permis consumul alimentelor. In cazul in care sunt martori la actul hranirii, deci daca sunt mai multi oameni la masa, fiecare membru al grupului are responsabilitatea de a se asigura ca ceilalti membrii respecta regulile jocului. Bineinteles, au fost tentative de incalcare a acestei reguli, insa acestea sunt destul de aspru pedepsite. Inculpatul este nevoit ca o noapte sa doarma pe treapta din fata usii de la intrare pentru a intelege importanta de a respecta pozitionarea alocata initial.

Bibliografie
https://www.healthline.com/nutrition/what-is-kosher#definition
data accesarii site-ului: 15.11.2020

Comments

Popular posts from this blog

Suntem diferiti, dar nu foarte

Despre fotbal

Nu orice munca este fapta buna